Το κλειδί της επιτυχίας μας...

Ο τρόπος διδασκαλίας μας

Home > Σχετικά με μας > Ο τρόπος διδασκαλίας μας

Κοντά σας στη διαδρομή,
μαζί σας στην κατάκτηση!

Από το πρώτο ραντεβού για την γνωριμία μας μέχρι και την τελική επίτευξη των στόχων μας είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα της προσπάθειά σας. Η γραμματεία του φροντιστηρίου είναι σε καθημερινή βάση έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Οι καθηγητές μας στο πλαίσιο των μαθημάτων θα επιλύσουν τις απορίες σας και θα σας προσφέρουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις για μια σίγουρη επιτυχία. Με τα προγραμματισμένα ραντεβού με τον υπεύθυνο σπουδών αξιολογούνται τα αποτελέσματα και τίθονται οι νέοι στόχοι.

Ο τρόπος διδασκαλίας μας

Η διδασκαλία μας είναι προσαρμοσμένη στους στόχους του κάθε τμήματος και στις ανάγκες των συμμετεχόντων φοιτητών. Οι άξονες τους είναι η κατάκτηση της βασικής θεωρίας του μαθήματος η επίλυση θεμάτων εξεταστικών περιόδων η υποστήριξη εργασιών/ θεμάτων απαιτούμενων για το μάθημα ή ακόμα και η εμβάθυνση στην ύλη του μαθήματος αν αυτό αποτελεί στόχο του τμήματος.
Η δημιουργία ομοιογενών τμημάτων με φοιτητές της ίδιας σχολής και με τους ίδιους στόχους μας επιτρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο. Ακόμα και τα πιο απαιτητικά μαθήματα δεν ξεπερνούν σε εμάς τις 25 ώρες διδασκαλίας.

Το κλειδί της επιτυχίας μας !

Είναι η διάθεσή μας να ακούμε τις ανάγκες του φοιτητή και μαζί με αυτόν να καταστρώνουμε το εκπαιδευτικό πλάνο που του ταιριάζει!

Δια ζώσης και On line μαθήματα

Τα μαθήματα μας διεξάγονται τόσο δια ζώσης στους χώρους του φροντιστηριού όσο και διαδικτυακά με την χρήση προγραμμάτων σύγχρονης εκπαίδευσης. Ο τρόπος διδασκαλίας επιλέγεται ανα περίπτωση σε συννενόηση με τους συμμετέχοντες στο κάθε τμήμα ώστε να εξασφαλίζεται το βέλτιστο εκπαιδευτικό αποτέλεσμα ανάλογα με τη φύση του κάθε μαθήματος. Ακολουθώντας τις απαιτήσεις της εποχής υλοποιήσαμε πρώτοι την υβριδική τάξη με τους φοιτητές να έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν είτε δια ζώσης είτε ηλεκτρονικά στο ίδιο τμήμα.

Συμβουλευτική

Για έμας η συνεργασία μας ξεκινά με το να γνωριστούμε! Με τον υπεύθυνο σπουδών του φροντιστηρίου στο πρώτο ραντεβού σας θα συζητήσετε τις ανάγκες σας και μαζί θα σχεδιασετε το προσωπικό σας πλάνο σπουδών!  Οι συναντησεις επαναλαμβάνονται σε κάθε εξάμηνο οπότε και αξιολούνται τα αποτελέσματα της προσπάθειας και σχεδιάζονται τα επόμενα βήματα για την επίτευξη του στόχου σας.

legos

Κλείστε ένα ραντεβού

    Development & Marketing by DigitalUp