Στηριχτείτε πάνω μας...

Σχετικά με μας

Home > Σχετικά με μας

Λέγος Educational Support

Η μακρόχρονη επαφή μου με τον χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης ήδη από το 2001 και η γνώση για τα δρώμενα μέσα στο χώρο αυτό με οδήγησαν στην ίδρυση του εκπαιδευτικού οργανισμού ΛΕΓΟΣ educational support.

Με μεγάλη υπευθυνότητα και πολύ μεράκι δημιούργησα στο κέντρο της Αθηνας ένα εργαστήριο γνώσης με στοχο την ολοκληρωμένη υποστήριξη του φοιτητή στην προσπάθειά του να κατακτήσει τη γνώση.

Μέσα από τα μαθήματα για φοιτητές καθώς και για υποψήφιους κατατακτήριων εξετάσεων προσπαθούμε μαζί, δάσκαλος και μαθητής να χαράξουμε δρόμους υπέρβασης των δυσκολιών και να ανακαλύψουμε διεξόδους από τα προβλήματά,

ώστε να φτάσουμε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην επίτευξη του στόχου.

Η ομάδα μας αποτελούμενη από έμπειρους καθηγητές με πλούσια κατάρτιση είναι σε θέση να σε συμβουλεύσει σε κάθε θέμα που αφορά τις σπουδές σου και να σε οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σου.

Από το Νοέμβριο του 2019 μέσω του νέου μας παραρτήματος στην πόλη του Βόλου είμαστε σε θέση να παρέχουμε ολοκληρωμένη στήριξη και στους φοιτητές των σχολών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Βασίλης Λέγος

legos

H φιλοσοφία μας

Πιστεύουμε οτι ο κάθε φοιτητής είναι διαφορετικός. Διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες, απαιτουν διαφορετικούς τρόπους δράσης. Εμείς με την πολυετή μας εμπερία μπορούμε να σχεδιασούμε το εξατομικευμένο σου πλάνο σπουδών και να σε υποστηρίξουμε σε κάθε του βήμα.

Ο τρόπος διδασκαλίας μας

Τα μαθήματά μας είναι στοχευμένα στο να καλύψουν πλήρως  τις ανάγκες των συμμετεχοντων και προγραματίζονται είτε σε ομαδικά τμήματα είτε σε ατομικά μαθήματα. Τα ωραρία είναι ευέλικτα ωστε να μπορούν να καλύψουν τόσο το νέο όσο και τον εργαζόμενο φοιτητή. Τα τμήματα διαμορφώνονται αποκλειστικά από φοιτητές του ίδιου τμήματος και με τις ίδιες ανάγκες. Ανάλογα με την περίπτωση τα μαθήματα διεξάγονται είτε διαζώσης στο χώρο του φροντιστηρίου είτε ηλεκτρονικά μεσω αντίστοιχων πλατφόρμων σύγχρονης εκπαίδευσης

Πάνω από 20 χρόνια στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης!

Το 2021 κλείσαμε 20 χρόνια παρουσίας στο πλευρό των φοιτητών! Σε αυτό τα χρόνια μας εμπιστεύτηκαν πάνω από 2000 φοιτητές για να πετύχουν μαζί μας τους στόχους τους! Βρεθήκαμε δίπλα σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη του φοιτητή και οικοδομήσαμε σχέσεις που κρατούν στο χρόνο!

Οι χώροι μας

Η μοντέρνα και λειτουργική αισθητική των χώρων μας συνθέτει ένα ευχάριστο περιβάλλον μάθησης για τους φοιτητές μας.
Οι ευρύχωρες αίθουσες μας όλες με φυσικό φως και εξοπλισμένες με την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή είναι σχεδιασμένες να καλύψουν όλες τις εκπαιδευτικές ανάγκες τόσο των δια ζώσης όσο και των on line μαθημάτων.

Οι καθηγητές μας

Οι καθηγητές μας σας συστήνονται όλοι με τα μικρά τους ονόματα και είναι αυτοί που με την μακροχρόνια εμπειρία τους και την πλούσια κατάρτιση τους θα αποτελέσουν για εσάς οδηγούς και σύμμαχους στο δρόμο για την κατάκτηση των στόχων σας. Αυτή τη στιγμή αποσχολούνται στην Αθήνα και στον Βόλο συνολικά 16 καθηγητες από διάφορες ειδικότητες με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη τους και την διαθεση τους στην διδασκαλία.

Development & Marketing by DigitalUp