Συχνές ερωτήσεις

Home > Συχνές ερωτήσεις

Πότε ξεκινάνε τα μαθήματα;

Τα μαθήματα κάθε περιόδου ξεκινάνε περίπου 20 μέρες μετά την έναρξη της αντίστοιχης διδακτικής περιόδου στα πανεπιστήμια. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται επαρκής χρόνος μέχρι την εξεταστική, τόσο για την μελέτη όσο και για την εμπέδωση των παραδιδόμενων μαθημάτων.

Ποια η συχνότητα των μαθημάτων;

Τα μαθήματα στα τμήματα προγραμματίζονται σε σταθερές ώρες και κατά μέσο όρο έχουν διάρκεια 2 ώρες/ εβδομάδα. Το σύνολο των διδακτικών ωρών ποικίλει ανάλογα της δυσκολίας του κάθε μαθήματος.

Αν έχουν ξεκινήσει ήδη τα μαθήματα στο φροντιστήριο μπορώ να εγγραφώ και να παρακολουθήσω;

Αναλόγως της χρονικής στιγμής κατά την οποία θα γίνει η εκδήλωση ενδιαφέροντος. Πάντα υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας νέου τμήματος ή και ιδιαίτερου μαθήματος σε περίπτωση όπου η εισαγωγή σε υπάρχον τμήμα δεν είναι εφικτή.

Τα τμήματα αποτελούνται από φοιτητές της ίδιας σχολής; Από πόσα άτομα αποτελείται;

Τα τμήματα που δημιουργούνται αποτελούνται όχι μόνο από φοιτητικές αποκλειστικά της ίδιας σχολής αλλά επιπρόσθετα και με τις ίδιες ανάγκες και στόχους!

Μπορείτε να αναλάβετε μαθήματα τα οποία δεν αναγράφονται στην λίστα;

Ναι ανάλογα με το μάθημα! Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να υπάρξει επικοινωνία μεταξύ του φοιτητή και της γραμματείας του φροντιστηρίου.

Η δημιουργία των γκρουπ για το εκάστοτε μάθημα πως γίνεται; Μπορώ να δημιουργήσω εγώ γκρουπ με γνωστά μου άτομα;

Κατόπιν της ολοκλήρωσης της εκάστοτε εξεταστικής περιόδου και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το οποίο ανακοινώνεται υπάρχει η περίοδος εγγραφών κατά την οποία οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να δηλώσουν τα μαθήματα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν στο φροντιστήριο καθώς και να συμβουλευτούν τον υπεύθυνο σπουδών του φροντιστηρίου για οποιαδήποτε εκπαιδευτικές απορίες έχουν. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα τόσο για ιδιαίτερα μαθήματα εφόσον αυτό αποτελεί επιθυμία του φοιτητή αλλά και η δημιουργία τμήματος με γνωστά άτομα του κάθε φοιτητή.

Υπάρχει η δυνατότητα Online μαθήματος η τα μαθήματα γίνονται μόνο δια ζώσης;

Το φροντιστήριο παρέχει την δυνατότητα και των δυο επιλογών κατόπιν συνεννόηση.

Έχω χάσει επαφή με την σχολή μου. Μπορείτε να με καθοδηγήσετε σχετικά με τα μαθήματα που πρέπει να επιλέξω ώστε να μπορέσω να αποκτήσω το πτυχίο γρήγορα;

Εννοείται! Θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του φροντιστηρίου και να ζητήσετε ένα ραντεβού με τον υπεύθυνο σπουδών για τη σχολή σας. Στη συνάντηση που θα ακολουθήσει με την καθοδήγηση του υπευθύνου σπουδών θα σχεδιάσετε ένα ατομικό πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας το οποίο θα επανεξετάζετε μαζί στην αρχή κάθε εξαμήνου.

Τί ώρες γίνονται τα μαθήματα στο φροντιστήριο;

Οι ώρες των τμημάτων καθορίζονται έτσι ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές. Συνεπώς υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας τόσο πρωινών όσο και απογευματινών τμημάτων. Οι ώρες λειτουργίας μας είναι από 10 το πρωί έως 10 το βράδυ.

Θα περάσω σίγουρα τα μαθήματα που κάνω σε εσάς;

Αυτό προφανώς κανείς δεν μπορεί να το υποσχεθεί! Εμείς παρόλα αυτά δεσμευόμαστε ότι κάθε φοιτητής που θα ακολουθήσει το εκπαιδευτικό πλάνο που του προτείνουμε και είναι συνεπής στα μαθήματα του φροντιστηρίου θα είναι άρτια προετοιμασμένος για οποιαδήποτε εξέταση μαθήματος.

Τα τμήματα για τις κατατακτήριες εξετάσεις πότε ξεκινάνε;

Τα τμήματα για τις κατατακτήριες εξετάσεις ξεκινάνε σε τρείς περιόδους τον Απρίλιο, τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο.

Development & Marketing by DigitalUp