Καλώς ήλθατε στον ιστότοπό μας!

Η μακρόχρονη επαφή μου με τον χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης και η γνώση μου για τα δρώμενα μέσα στο χώρο αυτό με οδήγησαν τον Δεκέμβριο του 2008 στην ίδρυση του εκπαιδευτικού οργανισμού ΛΕΓΟΣ educational support.

Με μεγάλη υπευθυνότητα και πολύ μεράκι δημιούργησα ένα εργαστήριο γνώσης, όντας πεπεισμένος ότι θα καταφέρω με αυτό τον τρόπο να σταθώ αρωγός στην προσπάθεια των φοιτητών για επιτυχημένες σπουδές και επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η ενασχόληση μου τα τελευταία εννέα χρόνια με την προετοιμασία φοιτητών αλλά και η άμεση, προσωπική μου επαφή με την Ανώτατη Εκπαίδευση αρχικά ως φοιτητής και στη συνέχεια ως επιστημονικός συνεργάτης του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. με βοήθησαν να συνειδητοποιήσω πως ο δρόμος για την ολοκλήρωση της ανώτατης εκπαίδευσης είναι δύσκολος, επίπονος, φέρνει απογοητεύσεις και πολλές φορές οδηγείται σε αδιέξοδα για τα οποία δεν ευθύνεται πάντα ο φοιτητής.

Μέσα από τα φροντιστηριακά μαθήματα για τους φοιτητές Α.Ε.Ι και Α.Τ.Ε.Ι καθώς και για τους υποψήφιους των κατατακτήριων εξετάσεων προσπαθούμε μαζί, δάσκαλος και μαθητής να χαράξουμε δρόμους υπέρβασης των δυσκολιών και να ανακαλύψουμε διεξόδους από τα προβλήματά, ώστε να φτάσουμε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση στην επίτευξη του στόχου.

Η απόκτηση όμως του πτυχίου δεν ολοκληρώνει την προσπάθεια μας. Η εμπειρία απέδειξε ότι για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό ξεκίνημα είναι απαραίτητη η σύνδεση της γνώσης με την πράξη. Οραματίστηκα λοιπόν ένα περιβάλλον που θα βοηθάει τον φοιτητή να εμπλουτίζει τις γνώσεις που απέκτησε κατά τη διάρκεια των σπουδών του.

Μέσα από τα επαγγελματικά σεμινάρια που βοηθούν στην εκμάθηση και την εξοικείωση με εμπορικά λογισμικά και εφαρμογές τα οποία θα συναντήσει στην μετέπειτα επαγγελματική του σταδιοδρομία προσφέρεται στον φοιτητή η ευκαιρία να προετοιμαστεί για την αγορά εργασίας με μεγάλες αξιώσεις.

Αυτό είναι με λίγα λόγια το δικό μου όραμα για έναν εκπαιδευτικό οργανισμό που θέλει να σταθεί δίπλα στον φοιτητή και τον νέο επαγγελματία. Παρακάτω θα μπορέσετε να δείτε αναλυτικά όλα όσα οργανώνει ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΛΕΓΟΣ educational support και να διαλέξετε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.


Φιλικά,
Βασίλειος Λέγος
Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π